ROTTERDAM
follow us at LinkedIn
follow us at Twitter
follow us at Facebook
 

Meedoen

5 november DAG van de DIALOOG

 

Uitnodiging voor het vieren van de 16e Dag van de Dialoog 2017 op zondagmiddag 5 november 2017 van 13.00 uur tot 17.00 uur.

 

“Ik geef mezelf twee uur cadeau” is de gevleugelde uitspraak van een deelnemer van een Dialoogtafel. Zo krijgen ook dit jaar Rotterdammers de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan tijdens de Dag van de Dialoog. Het thema is dit jaar SAMEN.

 

U bent op zondagmiddag 5 november 2017 om 13.00 uur van harte welkom in de prachtige Grote of St Laurenskerk aan het Grotekerkplein. De opening bestaat onder andere uit een Rotterdams muzikaal optreden en het uitreiken van de dialoog-award.  Om 14.00 uur gaan wij op verschillende plekken aan het Grotekerkplein aan tafel om met elkaar in Dialoog te gaan. De middag wordt rond 16.00 uur afgesloten met een drankje en hapje in Gebouw De Heuvel.

 

Wij nodigen iedereen uit om SAMEN deze fantastische gelegenheid te gebruiken om een steentje bij te dragen aan onderlinge uitwisseling, elkaar beter te begrijpen en te genieten van de rijkdom aan verhalen van de deelnemers.

 

De Dag van de Dialoog wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Dag van de Dialoog Rotterdam, Gebouw De Heuvel, stichting RADAR, IDEM Rotterdam, Art.1, Gilde Rotterdam, Cultuur Concreet, Werkcafé Rotterdam, Mesam, Laurenskerk, Brahma Kumaris Spirituele Academie,  Stadspodium en het Comité Erasmus en vele andere partners.

 

Aanmelden kan tot 1 november 2017 via deze link: https://eu.123contactform.com/form-19733/Dag-Van-De-Dialoog-2017

 

Informatie over (openbaar) vervoer: Het Grotekerkplein ligt vlakbij NS en metro station Blaak en Beurs. Daar stoppen ook tram 21 en 24.

Bent u moeilijk ter been, wilt u dit dan van tevoren aangeven zodat wij daar rekening mee kunnen houden? Mail dan naar info@dagvandedialoog.nl

 

Meer weten over de Dag van de Dialoog ? kijk eens verder op de website! http://www.dagvandedialoog.nl/Wat-is-t-/

Dialoog Picknick

Op zondag 17 september Dialoog Picknick in het nieuwe Stadspark

Meedoen met de Dag van de Dialoog Rotterdam?

De Dag van de Dialoog Rotterdam wordt dit jaar op Zondag 5 November 2017 Meedoen hieraan kan op drie manieren:

  • als tafelorganisator
  • als deelnemer aan de dialoogtafel
  • als dialooggespreksleider
Maandelijkse Dagjes van de Dialoog in de Centrale Bibliotheek
Naast de normale Dag van de Dialoog in november, is in 2017 elke maand ook een Dagje van de Dialoog in Rotterdam. De 'Dagjes' worden georganiseerd in de Centrale Bibliotheek in Rotterdam of als pop-up elders. 
 
De laatste  mogelijkheid was op zaterdag 22 april van 14.00 tot 16.00 uur in de Centrale Bibliotheek.  Het thema is deze keer Smaken Verschillen. Inschrijving verplicht, deelname is gratis. Schrijf je in via: http://dialoogtafels.azurewebsites.net/dialoogtafel/369
of mail naar  info@dagvandedialoog.nl o.v.v van meedoen bibliotheek 22 april

 

Elke Dag een Dialoog?! 

Wil je door het jaar heen zelf een dialoogtafel organiseren en/of wil je deze via het dialoogaanmeldsysteem online zetten? Geef het dan graag aan ons door via contact en/of meld je aan als organisator aan. Je kunt via contact hiervoor ook de handige 'Handleiding tafelorganisator' aanvragen.