ROTTERDAM
follow us at LinkedIn
follow us at Twitter
follow us at Facebook
 

Ervaringen

Deelnemers en gespreksleiders hebben de mogelijkheid om een verslag te schrijven van hun ervaringen op de Dag van de Dialoog. Hieronder een aantal van deze verslagen van de afgelopen jaren. Klik op 'Lees verder...' voor het volledige verslag.

 

Vrijdag 24 november ’06 was een dag van echte ontmoeting voor de mensen die zich hadden aangemeld voor de Dag van de Dialoog, in het Maritiem Museum aan de Leuvenhaven.

Frank Rote brengt verslag uit.

Editie: 2006

Locatie: Buurthuis Schiemond, Delfshaven

 

We zitten bij elkaar op misschien wel een van de mooiste plekjes in Delfshaven: Buurthuis Schiemond, met uitzicht op de Maas en voorbijkomende schepen. In de deelgemeente Delfshaven zijn 4 tafels georganiseerd door sociaal-cultureel werk DISCK, op 2 verschillende locaties. Het is dit jaar de eerste keer dat DISCK als organisatie deelneemt aan de Dag van de Dialoog.

Editie: 2006

Locatie: Kralingen en Crooswijk

 

Donderdag 23 en vrijdag 24 november stonden er in totaal weer tien tafels opgesteld, waar we gastvrij werden onthaald op samen heerlijk eten en een gesprek onder leiding van een deskundig voorzitter over het onderwerp ‘Gaan voor je stad’.