ROTTERDAM
follow us at LinkedIn
follow us at Twitter
follow us at Facebook
 

Dialoog in uw bedrijf of organisatie

'Dialoog In Bedrijf' kan elk moment!

Dag van de Dialoog Rotterdam biedt u als dialoog-expert de mogelijkheid een Dialoogtafel in uw bedrijf of organisatie/instelling te organiseren. 'Appreciative Inquiry' is een methode die veel in het bedrijfsleven gebruikt wordt. Deze methode is de basis van wat wij DagvandeDialoog-methodiek noemen. Deze methodiek helpt op speelse wijze de deelnemers anders te kijken naar elkaar en de organisatie. Een methode met bewezen succes bij zo'n duizenden Dialoogtafels in de afgelopen jaren.

Tevens kunnen alleen de dialoogtrainingen bij de stichting worden afgenomen, waarna uzelf met de getrainde DialoogGespreksleiders met de organisatie van de dialoogtafel aan de slag gaat.

Een Dialoogtafel levert op:

  • Meer kennis en begrip voor de ander (medewerkers, klanten, leveranciers, buren, politici, etc)
  • Nieuwe inzichten over elkaar en de organisatie
  • Vaardigheden qua luisteren, samenvatten, open stellen
  • Een magisch niet-alledaags gesprek
  • Extra pr in de eigen communicatiemiddelen 

Een niet alledaags management instrument!

Hoe vaak werkt u in uw dagelijkse praktijk niet met z'n allen naar 1 compromis toe als u met een groep mensen aan tafel zit? Bijna altijd staat het bereiken van 1 gemeenschappelijk doel centraal. Een dialoog duurt +/- 2,5 uur en verplicht de deelnemers tot niets. Het geeft ze juist de ruimte. Uitkomsten zijn niet verplicht en iedereen doet op zijn eigen manier mee. Een getrainde DialoogGespreksleider zorgt samen met de deelnemers voor een prettig verloop. 

Wat is het onderwerp aan een Dialoogtafel?

Het thema aan een Dialoog in Bedrijfstafel is idealiter één van de thema's van de Dag van de Dialoog van de afgelopen jaren. U kunt denken aan : 'Erbij horen', 'Alles uit de kast' of bijvoorbeeld 'Heb 't Lef'. Uw eigen thema kan tegen meerprijs ook ontwikkeld worden.

Is het betaalbaar?

U kunt 'Dialoog In Bedrijf' (incl. 1 thema, 1 voorgesprek, 1 gespreksleider, placemats en pins voor 8 personen) bestellen vanaf € 995,- (ex. 21% btw). Een 'aanbod-op-maat' of een 'win-win-Dialoogtafel' kent een andere prijs. Neem gerust eens contact op met ons voor de mogelijkheden, want die zijn bijna eindeloos. Dat kan via René Kronenberg, 0622224791 of Yvonne Postema, 0648662470.